Secretul unei sedinte foto reusite

nunta-1473Am intalnit o multime de viitori miri tematori atunci cand vine vorba de sediinta foto. Acestia au spus in general ca nu stiu sa pozeze, nu stiu cum sa se comporte in fata aparatului foto. Atunci cand suntem intrebati despre ce ar trebui sa faca o persoana in fata aparatului foto, raspunsul nostru este simplu: relaxati-va si fiti naturali.

O fotografie trebuie sa exprime personalitatea celui care apare in ea, de aceea o interventie exagerata din partea fotografului nu este recomandata. Acesta va poate da sugestii, idei, despre ceeanunta-1259 ce ar trebui sa faceti, dar daca ceea ce va cere nu vi se potriveste, va face sa va simtiti crispati, este mai bine sa ii spuneti. Aici intervine si talentul fotografului de a stii sa ii faca pe cei doi miri sa se simta in largul lor.

Fotografia de nunta este foarte complexa, deoarece ea trebuie sa reflecte pe langa personalitatea celor doi miri si legatura afectiva dintre acestia, asta daca ne referim doar la fotografiile nunta-1890realizate in timpul sedintei foto.  Daca ne referim la fotografiile de nunta in general, fotograful trebuie sa imbine foarte bine fotografia de portret cu fotojurnalismul. Pe langa fotografiile reusite el trebuie sa reuseasca sa spuna povestea acelei nunti in imagini.
Revenind la modul in care trebuie sa se comporte cei doi miri in fata aparatului de fotografiat raspunul nostru este categoric: Fiti naturali, de restul ne ocupam noi.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.