Cum ne pregatim pentru primul dans

blog-dans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre momentele nuntii la care viitorii miri se gandesc cu emotie este dansul mirilor, de aceea ne-am gandit sa venim cu cateva sfaturi pentru cei care nu au timp sa mearga la cursuri de dans.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este alegerea unei melodii cu un ritm clar si constant, astfel sansele de a pierde ritmul devin mai mici. Atunci cand alegeti melodia trebuie sa fiti atenti sa nu fie prea scurta, deoarece dansul ar trece neobservat, dar nici prea lunga, crescand riscul de a va incurca. Daca melodia care va place este prea lunga, poate fi ajustata intr-un program de editare audio.

Cautati pe youtube lectii de dans si invatati foarte bine pasii de baza, apoi exersati cat mai des pe melodia aleasa de voi. La inceput lucrurile vor merge mai greu, nu va enervati, daca ati gresit repetati, cu timpul ajungeti sa va relaxati si sa va bucurati de ritmul dansului.

Un lucru de care ar trebui sa tineti cont atunci cand va faceti coregrafia  este dimensiunea ringului de dans de la restaurantul unde aveti petrecerea. La dans barbatul este cel care conduce, daca el greseste femeia trebuie sa improvizeze nu sa i se impotriveasca, daca unul trage intr-o parte iar celalalt in alta nu mai poate fi vorba de dans ci de o lupta. Barbatul trebuie sa fie ferm, iar femeia flexibila. Daca gresiti un pas nu faceti o tragedie din asta, continuati sa dansati.

Daca puteti nu ar fi rau sa luati cateva lectii de dans de la cineva avizat, chiar daca nu aveti timp sa mergeti la mai multe ore, ceea ce invatati in putinul timp va poate fi de folos atunci cand exersati acasa.


 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.