Ce trebuie sa stiti despre aranjamentele florale pentru nunta

flori-102-2Fiecare nunta este unica pentru ca mirii sunt unici, iar nunta nu este altceva decat o reflexie a personalitatii lor.

Un loc important in organizarea si reusita unei nunti il ocupa in mod clar aranjamentele florale. Florile vor reflecta preferintele mirilor, vor vorbi despre  gusturile lor, de aceea alegerea aranjamentelor florale este o treaba dificila, iar cea care se ocupa de alegerea florilor este,de obicei, mireasa.

Pentru reusita aranjamentelor mireasa trebuie sa se gandeasca exact la ceea ce isi doreste, sa se informeze si sa discute cu un specialist despre posibilitatea punerii in practica a ideilor ei.

Uneori ingeniozitatea va poate scuti de neplaceri si costuri inutile, de aceea este bine sa va documenati, sa cautati solutii inedite. Frunzele uscate, ghindele sau petalele presarate pe masa sunt solutii ieftine si de efect.

De asemenea este bine ca decizia in privinta florarului cu care o sa lucrati sa fie luata din timp, iar preferintele dumneavoastra sa fie discutate pe larg cu acesta. Nu uitati de anotimpul in care are loc nunta  si ghidati-va preferintele dupa florile disponibile in acel sezon.
flori-100-2In continuare va prezentam o lista cu aranjamentele florale pe care trebuie sa le aveti in vedere:
– buchetul de mireasa
– buchetul nasei
– buchetele sau cocardele domnisoarelor de onoare
– cocardele mirelui,nasilor, socrilor, bunicilor, cavalerilor de onoare …
– aranjamente pentru lumanari
– aranjamente pentru intararea in biserica
– aranjamente florale la intrare in restaurant
– aranjamente florale pentru mese
– aranjamente florale pentru tort

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.