Photo-Sophia Studio este o echipa care considera ca bunurile cele mai de pret ale unui om sunt amintirile. Pentru ca suntem de parere ca amintirile sunt importante ne ocupam cu imaginea (fotografie, videografie, grafica) incercand sa pastram chipul vazut al acestora. Daca va intrebati de ce ne-am numit Photo-Sophia va spunem ca , in primul rand,  din nevoia de a avea un nume care sa ne defineasca. Am ales Photo-Sophia deoarece primul cuvant exprima clar cu ce ne ocupam, adica cu fotografia (in particular si tot ceea ce tine de imagine in general) iar al doilea cuvant (Sophia), pentru ca in combinatie cu primul da un joc de cuvinte care tradus din greaca veche ar suna “intelepciunea luminii”.

 
Cum orice proces care tine de captarea imaginilor se face cu ajutorul luminii, speram sa avem intelepciunea de a ne folosi asa cum trebuie de ea pentru a reda in cele mai frumoase imagini amintirile dumneavoastra. Altfel spus numele Photo-Sophia  exprima nazuinta noastra de a ne folosi in modul cel mai bun de lumina pentru a obtine cele mai expresive imagini.
 
Am creat acest site cu scopul de a va impartasii din realizarile si ideile noastre si de a invata si progresa cu ajutorul vostru.
 
Va multumim anticipat pentru ca ne sunteti alaturi.
Echipa Photo-Sophia Studio
photosophia